تاریخ انتشار: دوشنبه 1404/09/17 - 00:56
کد خبر: 550013

حاشیه‌نگاری حضور پزشیکان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛

حواشی حضور رئیس جمهور در دانشگاه/مطالبات نماینده دانشجویان تا سخنان عجیب پزشکیان در روز دانشجو!

حواشی حضور رئیس جمهور در دانشگاه/مطالبات نماینده دانشجویان تا سخنان عجیب پزشکیان در روز دانشجو!

رئیس جمهور در دیدار با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به فضای ملتهب بخشی از سخنرانی‌ها، بر پرهیز از هو کردن، تهمت زدن و استفاده از القاب زشت تأکید کرد. پزشکیان در پاسخ به سؤالی درباره «فتنه»، گفت: «الان نوبت من است صحبت کنم» و خواستار رعایت ادب گفت‌وگو شد. او در بخش دیگری از سخنرانی خود، با اشاره به موضوع حجاب، رویکرد سلبی را بی‌اثر خواند و لزوم حرکت به سمت «اقناع» مردم را مطرح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یونس فرزین فرد، دبیر سرویس باشگاه نشریات خبرنامه دانشجویان ایران/ مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، امروز (دوشنبه) در دیداری با جمعی از دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های مختلف دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حاضر شد. این دیدار که قرار بود ساعت ۹ آغاز شود، با حضور زودهنگام رئیس جمهور از حدود ساعت ۸:۳۰ در سالن همراه بود.

در این جلسه، نمایندگانی از تشکل‌های مختلف از جمله اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، دفتر تحکیم وحدت، اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل، بسیج دانشجویی، انجمن دانشگاه تهران، علوم پزشکی شیراز و فردوسی مشهد، و همچنین نماینده انجمن‌های علمی به ایراد سخنرانی پرداختند. یکی از لحظات تأثیرگذار جلسه، سخنرانی دختر شهید «ذوالفقاری»، دانشمند هسته‌ای شهید در جنگ ۱۲ روزه، بود که با استقبال و احترام حضار همراه شد.

حاشیه‌های سخنرانی نمایندگان:

 فضای سخنرانی برخی از نمایندگان ملتهب توصیف شد. گفته می‌شود دبیر انجمن دانشگاه تهران در سخنان خود بر وخامت شرایط تأکید و بر لزوم ارتباط با کشورهای دیگر مانور داد. وی در پایان سخنان خود چندین بار نام «میرحسین موسوی» را بر زبان آورد که با واکنش بخشی از حضار به صورت فریاد «مرگ بر فتنه‌گر» مواجه شد تا حدی که پایان صحبت‌های او به خوبی شنیده نشد.

در مقابل، سخنران دبیر انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با آرامش صحبت کرد و متن خود را با «به نام ایران» آغاز نمود. وی خود را نماینده انجمن‌های اسلامی دانشجویی «غیر وابسته» خواند و خواستار تشکیل «اتحادیه تشکل‌های دانشجویی انجمن‌های اسلامی غیر وابسته» شد و گفت این درخواست را حتی به رئیس جمهور ارائه کرده است.

سخنران بسیج دانشجویی با بیانی شیوا و استفاده از جملات قصار و مکث‌های مناسب، و در حالی که تصویر یک شهید را بالا نگه داشته بود، توجه حاضرین را جلب کرد.
 نماینده انجمن‌های علمی نیز بر لزوم تشکیل میز مشترک و اتاق مشترک با رئیس جمهور برای پیگیری مطالبات و امتیازات خود تأکید کرد.

به گزارش حاضران، محور مشترک سخنان بسیاری از نمایندگان، به ویژه تشکل‌های مذهبی، ابراز نگرانی از «ول‌انگاری فرهنگی» و درخواست ارائه راهکار از رئیس جمهور در این زمینه بود.

مواضع پزشکیان: ادب گفت‌وگو، بنزین و اقناع در حجاب

مسعود پزشکیان در سخنان خود، مستقلاً به فضای ایجادشده در برخی سخنرانی‌ها واکنش نشان داد و گفت: «اینکه حالا همدیگر را هو بکنیم، به هم تهمت بزنیم، القاب زشت بدهیم، این کار شایسته‌ای نیست. ما همه در گروه قرار داریم.» هنگامی که یکی از دانشجویان بلافاصله پس از شروع سخنان رئیس جمهور، از وی خواست «مرز خود را با فتنه و فتنه‌گر دقیق مشخص کنید»، پزشکیان پاسخ داد: «الان نوبت من است صحبت بکنم. شما صحبت‌هایتان را کردید. الان باید احترام بگذاریم من صحبت بکنم.»

رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود به موضوع بنزین پرداخت و با ارائه ارقامی گفت: «ما داریم بیشترین بودجه را صرف خرید بنزین از بیرون می‌کنیم و با ارزان‌ترین قیمت در اختیار مردم قرار می‌دهیم که باعث می‌شود بودجه برای تأمین کالای اساسی کم بیاید.»

تأکید بر «اقناع» به جای «اجبار» در مسئله حجاب

یکی از محورهای اصلی سخنان پزشکیان، موضوع حجاب بود. وی با بیان اینکه قانون حجاب بر مبنای زور جواب نمی‌دهد، گفت: «باید با مردم اقناع صحبت کرد... اگر راهکار اقنایی دارید بیایید بیان بکنید. تأکید این قانون از منظر سلبی... الان راهکار سلبی جواب نمی‌دهد.» او همچنین به تجربه شخصی خود اشاره کرد و گفت فرزندانش را به صورت «اقناعی» مذهبی و با حجاب بار آورده است.

این جلسه با حاشیه حضور زودهنگام رئیس جمهور و تنوع نظرات مطرح شده از سوی نمایندگان دانشجویی همراه بود

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
امتیاز ویژه برای پذیرفته‌شدگان المپیاد علمی کشور در تسهیلات بنیاد ملی نخبگان
تقصیر ماست که وزیرت را استیضاح نکردیم
حواشی حضور رئیس جمهور در دانشگاه/مطالبات نماینده دانشجویان تا سخنان عجیب پزشکیان در روز دانشجو!
مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور سخنگو دولت
تمام حواشی حضور سعید جلیلی در مراسم روز دانشجو دانشگاه تهران
فیلم| خضریان: دکتر پزشکیان گفتند، مجلس یکی از عوامل تورم است، من از طرف مجلس از ایشان عذرخواهی می‌کنم
مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه تهران +عکس
وزیر دفاع: ایران تنها کشوری بود که پاسخ دندان‌شکن به رژیم صهیونیستی داد
معاون اول رئیس‌جمهور به مناسبت روز دانشجو مطرح کرد
تذکر ۳۷ نماینده به وزیر راه درباره فروش بلیط قطار
دانشجویان امروز ظلم‌ستیز، عدالت‌طلب و مطالبه‌گر هستند
پیام تسلیت قالیباف به حجت‌الاسلام طائب
سفیر آمریکا: دشمن اسرائیل دشمن ایالات متحده است
فرزین فرد: دانشگاه، باید محیطی برای تربیت انسان‌های آزاده و عدالت‌خواه باشد
جلیلی: حق غنی‌سازی ما را دانشگاه تعیین می‌کنند، نه آمریکا!
مراسم روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی بدون حضور مهمان/ انصاری برای رفتن به دانشگاه بهانه آورد
فیلم | خضریان: فعالان دانشجویی امروز، مسئولین فردای کشور هستند و می‌بایست پاسخگو باشند
فیلم | خضریان: حضور فعالین سابق دانشجویی در مسئولیت‌های اجرایی و مجلس ارزشمند است
فیلم | درگیری پورمحمدی با دانشجویان در روز دانشجو
از کوه‌خواری در ارتفاعات مشهد تا نفوذ فرهنگی؛ دانشجویان خواستار نظارت قاطع مجلس شدند
طنین انتقادات دانشجویی در روز دانشجو: از «وفاق» تا «خط سفید» در محضر رئیس‌جمهور
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top